VELIKA PODRŠKA

Sportski duh, harizmu i kreativnost su nasledile od roditelja: Upoznajte rođenu sestru Milice Mandić (FOTO)

0

Jovana Mandić veoma podseća na poznatu sestru, ali joj sport nije najvažnija stavka u životu, već unikatni, ručni rad.

foto: V.M./ATAImages
foto: V.M./ATAImages

Dvostruka olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić Đuričić veoma je vezana za rođenu sestru Jovanu koja je je odmalena najveća podrška kako u sportu, tako i svim segmentima života.

 

Pored majke Vesne i oca Predraga, sve slobodno vreme provodi sa voljenom Jovanom koja je postala i preduzetnica, a njena online prodavnica aksesoara broji nekoliko hiljada pratilaca. 

 

Ova kreativna devojka tokom jučerašnjeg dana proslavlila je rođendan, a Milica je pored čestitke objavila i predivne uspomene koje su obeležile protkle godine.

 

— Srećan rođendan, batice moj najbolji — napisala je kratko i oduševila pratioce fotografijama.

 

 

Jedan od komentara koji ih je raznežio glasio je ovako:

 

 

— Svaka cast vasim roditeljima kada su uspeli da vas tako lepo vaspitaju, ljubav, sloga, razumevanje, dogovaranje, strpljenje — sve pobedjuje, da ste zive i zdrave na ponos svojih roditelja.

 

Mandićeva je tokom jednog intervjua istakla kako njena porodica i suprug Marko reaguju kada je gledaju na ekranima.

 

― Mama kao mama, uvek brine da me neko ne povredi, a tata ne može da gleda moje borbe. Imao je infarkt 2009. godine i ne sme da se uzrujava, zato izbegava da prati mečeve ― iskrena je bila  Milica i dodala:

 

― I Marko teško podnosi moje borbe, ali sam srećna što je u istom sportu i razume koliko rada i napora je potrebno da bi se došlo do bilo kakvih rezultata ― objasnila je naša zlatna olimpijka.

 

Podsetimo, Milica je pre nešto više od dva meseca stala na ludi kamen sa kolegom Marko Đuričićem, a uskoro planiraju da se ostvare i u ulozi roditelja.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker