igra na sigurno

Statement komad s kojim NEMA GREŠKE: Sako Milice Mandić je nešto bez čega ne smemo da zakoračimo u jesenju sezonu

1

Kad ne znate šta da obučete za neku formalniju priliku, posedovanje ovakvog blejzera pomoći će vam da rešite dilemu

foto: V.M./ATAImages
foto: V.M./ATAImages

U Beogradu je juče otvoren međunarodni trening centar taekvondo kluba "Galeb", a među najzapaženijim gostima ove svečanosti bila je njegova nauspešnija članica ― naša zlatna tekvondistkinja Milica Mandić, šampionka, olimpijka i žena od stila!


Osvajačicu zlatne medalje na Olimpijskim igrama navikli smo da viđamo u kimonu i sportskoj opremi, ali lepa Milica i te kako blista kada prilika od nje zahteva da se dotera, a tako je bilo i ovog puta.

 

 

Ključni deo njenog autfita bio je strukirani sako, statement komad u crveno-belim tonovima s dvorednim kopčanjem u vidu srebrne krupne dugmadi. U pitanju je vrlo šik odevni predmet koji garantuje poslovno-elegantni izgled, a sjajan je izbor ukoliko ne želite previše da komplikujete svoj autfit i privučete pažnju na suptilan način. Milica je rešila da ponese ovaj blejzer sa crnom bluzom, a on bi izgledao jednako sjajno iz potpuno crnu i uz potpuno belu odevnu kombinaciju.

 

1 / 6 Foto: V.M./ATAImages

 

Ovakav komad odlično je rešenje za formalnije prilike tokom jesenje i zimske sezone i definitino nešto što svaka žena treba da ima u svom garderoberu.


 

 

makonda-tracker