ambicije

Veliki uspesi odlažu ispunjenje velikih zelja: Luka Grbić kuje ozbiljne planove za budućnost

2

Glumac je talentom oduševio i mnogo starije kolege, te mu predviđaju blistavu karijeru, a i on u nju veruje.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Darovita glumačka nada Luka Grbić osvojio je publiku već pri prvim kadrovima u ostvarenjima "Tajna vinove loze", i nastavcima filmova "Južni vetar" koji su ga formirali kao dramskog umetnika.

 

Već na trećoj godini Fakulteta dramskih umetnosti dobio je priliku da zaigra sa velikim imenima srpskog glumišta, a ovim rečima opisuje godinu za nama, kada je posao u pitanju.

 

Bila mi je lepa i privatno, a i profesionalno veoma plodna. Imao sam premijere u Ateljeu, u BDP i u "Buhi", u tri meni veoma draga pozorišta, premijerno su prikazani film "Južni vetar: Ubrzanje" i serija "Tajne vinove loze", a radio sam i na seriji "Što se bore misli moje", gde sam isto imao veliku ulogu, a čije snimanje nastavljamo u aprilu. Godinu sam ispratio tako što sam završio i snimanje serije "Bunar".

 

Mladi glumac ističe da usled mnogobrojnih poslovnih angažmana, ispita i snimanja ima sve manje vremena za svoje najbliže, te privatni život trpi.

 

Porodica, društvo, devojka i ja. Mora da se napravi balans. Otkako sam dobio mnogo obaveza, oko mene su ostali ljudi koji ih razumeju i koji su me sad pustili znajući da ću da im se vratim. Moj fokus je na poslu, jer to volim. A lepa strana ovog posla jeste da se i te kako prožima s privatnim životom. Živim na faksu, izuzetno volim drugare s klase i profesore, radujem se kad odlazim u pozorišta i srećem se s kolegama. Imam sreću da život ne delim na rad i na uživanje nakon rada. Sve je to jedno — kaže Luka za Kurir i priznajte da bi nakon diplomskog ispita želeo da nastavi usavršavanje u inostranstvu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Grbić (@1grbic)

 

 Ideja mi je bila da upišem master negde preko, i to mi je veoma velika želja od koje neću da odustanem, ali sačekaće kraj godine jer imam poslovne ponude koje se teško odbijaju.

 

Grbić je veoma mlad postigao uspeh na polju umetnosti, te ovom prilikom otkriva ima li neostvrenjih želja.

 

Da skinemo jaram ropstva sa sebe. Da očistimo Srbiju, da ne zagađujemo državu i da živimo u gradu koji volimo, da ga ne kvarimo, da prekinemo da konzumiramo kao nenormalni. Svim nezasitim ljudima želim da se zasite već jednom i da ne uzimaju više nego što mogu da pojedu. Ja imam sve što mi je potrebno za sreću. Treba mi samo da radim i budem s ljudima koje volim — završava za Kurir.

 

 

 

makonda-tracker