ovo niste znali

IMA IQ 156 I ČLAN JE MENSE: Zvezda serije "Tajne vinove loze" je naš najinteligentniji glumac!

2

Iznenadiće vas ovaj podatak o našem mladom glumcu

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Mladi glumac Luka Grbić ima samo 20 godina, a osvojio je srca publike ulogom Ivana Tomovića u popularnoj seriji "Tajna vinove loze". U seriji je stao rame uz rame sa priznatim kolegama Vojinom Ćetkovićem, Slobodom Mićalović, Anitom Mančić...

 

Mladi glumac koji je prvi put pred kamere stao u filmu "Južni vetar" 2018. godine, otkrio je kako je izgledala saradnja sa velikim imenima glumačke scene u seriji "Tajna vinove loze".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Grbić (@1grbic)


To je kao neka floskula, uvek se govori – divna je ekipa, ali stvarno, ja sam se toliko lepo osećao u kadru sa kolegama. To su neka naša velika imena glumačka – Anita Mančić, Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković. Trebalo bi da imaš neki odnos prema tome kad staneš u kadar sa njima, ali ja se nijednog trenutka nisam osećao ugroženo — rekao je glumac, a govoreći o liku kojeg tumačiističe da je u pitanju tinejdžer koji se zadesio u porodici koju ne bi odabrao da može:


Oseća se malo odbačeno, malo neshvaćeno. Želi sebe da pronađe. Meni je lako u Beogradu da pronađem sebe ako me nešto odbaci. Imam hiljadu mogućnosti, on nema toliko mogućnosti da se zabavi i onda se pronalazi u muzici.


Kao najteži deo pri kreiranju lika, glumac izdvaja izmeštanje iz okolnosti u kojima on lično odrasta da bi se našao u difunkcionalnoj porodici na malim ekranima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Grbić (@1grbic)

 

Ono što je posebno interesantno iz života Luke Grbića jeste činjenica da ima IQ 156 pa je član i Mense.

 

Po upisu u srednju školu, počeo sam da volontiram u NTC centru. Preko osnivača ovog programa učenja Ranka Rajovića čuo sam za Mensu. Odlučio sam pokušam. Nijedan rezultat me ne bi porazio. Prvi put nisam prošao i falila su mi tri boda. Znao sam da će sledeći put biti bolje i ostvario sam rezultat 156, do granice do koje se meri ovaj test. Otišao sam na prvi sastanak i upoznao vrlo zanimljive ljude — rekao je u jednom intervjuu za Kurir.

 

 

makonda-tracker