Ivica Dragutinović: Moj slatki život sa četiri princeze

1
Nekadašnji fudbaler Ivica Dragutinović opisuje svoju veliku sreću otkako su on i njegova voljena Selin dobili treću devojčicu
Foto: Privatna arhiva, Story press
Foto: Privatna arhiva, Story press

Nakon uspešne fudbalske karijere koju je gradio sedamnaest godina u klubovima širom Evrope, nekadašnji srpski reprezentativac i fudbaler Ivica Dragutinović (36) konačno ima vremena za svoju porodicu koja je 16. decembra uvećana za još jednog člana. Njegova nevenčana supruga Selin Draga (30) sa kojom ima ćerke Elenu (6) i Saru (4) donela je na svet treću ćerku u bolnici u Sevilji kojoj su presrećni roditelji dali ime Viktorija, a koja je po rođenju bila dugačka pedeset i šest centimetara i teška tri kilograma i trista šezdeset grama.

- Osećaj je zaista predivan i ne mogu rečima da iskažem svoju sreću što sam po treći put postao tata. Selin je donela na svet prelepu devojčicu Viktoriju koja nam je ulepšala živote i uveličala našu roditeljsku sreću. Moja supruga se porodila prirodnim putem, a njenu trudnoću vodila je žena ginekolog koju poznajemo već pet i po godina, tako da je sve prošlo u najboljem redu, bez nervoze i uz minimum napora. U lepoj atmosferi dobili smo još jednu princezu, a za ovih nekoliko dana koliko je prošlo mogu da kažem da je jako dobra i neverovatno mirna beba koja skoro uopšte ne plače i javlja se samo kada je gladna – priča ponosni tata.

- Starije ćerke Elena i Sara veoma su ushićene što sada imaju bebu u kući i čim se vrate iz školice odmah se utrkuju ko će šta da joj donese, poljubi je ili pomiluje, tako da od njih Selin i ja ne možemo da stignemo na red. (Smeh) Naravno da bih voleo da dobijem sina i daće Bog da bude tako, ali ne pravim razliku izmeću ženske i muške dece. Izuzetno sam srećan i ponosan otac što je stigla još jedna ćerka u našu familiju i što sam sada jedini muškarac u kući okružen sa moje četiri princeze. Viktorija nam je najlepši novogodišnji poklon, a ne mogu opisati taj osećaj ljubavi koji me okružuje – ističe Dragutinović koji je dan kasnije posle rođenja ćerkice doživeo ovacije od strane navijača FK Sevilja u kome je proveo šest godina.

- Protekli vikend bio je jedan od najlepših u mom životu, jer sam u subotu doživeo nešto o čemu sam sanjao kao dete kada sam počeo da igram fudbal. Nisam ni znao šta su mi pripremili moji dojučerašnji saradnici kada sam dobio poziv da budem gost sa svojim starijim ćerkama na utakmici Sevilja - Real Madrid. Na moje opšte iznanđenje, predsednik kluba me je pozvao petnaest minuta pre početka utakmice da se pozdravim sa svojim bivšim saigračima i dok smo prolazili kroz glavni ulaz do svlačionice iznenada je počelo skandiranje mog imena i prezimena.

On se samo nasmejao i pokazao mi put do terena gde sam potom doživeo najveće ovacije u svojoj karijeri. Na severnom delu tribine navijači su držali ogromnu zastavu sa mojim likom i tada sam prvi put osetio nesigurnost na terenu. Ispred gola je bio postavljen sto sa svih šest trofeja koje smo osvojili u prethodnih šest godina, a na dva led ekrana prezetovani su snimci mojih najlepših momenata dok sam nosio dres Sevilje. Bilo je to nešto najlepše što jedan sportista može da doživi na kraju karijere – zaključuje Dragutinović.

 

Jelena Kulović

makonda-tracker