svaki detalj pažljivo biran

Garderober iz SNA SVAKE ŽENE, luksuz na svakom koraku: Zavirite u u stan Ane Sević na Vračaru (FOTO)

1

Dok Ana Sević čeka treće dete, ona s porodicom uživa u komforu svog doma, u kome je svaki detalj na svom mestu i pažljivo osmišljen... Pogledajte kako to izgleda u njenom stanu!

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Ana Sević živi u pravoj ljubavnoj i porodičnoj bajci. Sa ćerkama Lorenom i Senomizabranikom Danielom Nedeljkovićem živi u luksuznom stanu na Vračaru, a vest da je ponovo trudna samo nekoliko meseci od rođenja ćerke iznenadila je mnoge.

 

 

Ana je i u ovoj trudnoći radila prenatalni test i tom prilikom otkrila pol svog trećeg deteta.

 

— Ana i Daniel posle ćerke Sene čekaju dečaka. Ova vest je obradovala celu porodicu jer im je velika želja bila da u porodicu dođe jedan dečak.

 

Dok čekaju prinovu, oni uživaju u luksuznom stanu koji su opremili po svom ukusu. Ne čudi što je Ana vodila računa o svakom detalju, pa se i po fotografijama sa društvenih mreža vidi da je stan opremljen po najnovijim standardima.

 

 

 

Interesantni komadi nameštaja, nesvakidašnja polica koja se nalazi ispod televizora i razne umetnine čine da njihov dom izgleda urbano i moderno.

 

 

Deo stana koji će pripadnice nežnijeg pola posebno oduševiti svakako jeste veliki garderober, baš kao iz sna svake žene! Tu se našlo mesta za sve krpice, aksesoare i obuću, a dominiraju zlatni tonovi.

 

Pogledajte još Aninih i Danielovih fotografija u galeriji:

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker