odlično joj stoji

TRUDNIČKI STOMAK, ŠIROK OSMEH I VITAK STAS: Fotografije Jelene Karleuše u DRUGOM STANJU gledaćete kao hipnotisani (FOTO)

2

S tačno godinu dana razmaka, popularna pevačica donela je na svet dvoje dece, a paparaci su se, tokom obe njene trudnoće, utkrivali da ovekoveče njen tadašnji izgled

foto: Instagram
foto: Instagram

Jelena Karleuša nesumnjivo je jedna od najčešće fotografisanih dama na našoj javnoj sceni, pa ne čudi što je u drugom stanju bila veoma interesantna medijima.


Popularna pevačica, koja je na Vidovdan 2008. izgovorila sudbonosno „da“ fudbaleru Dušku Tošiću rodila je 7. septembra iste godine njihovu prvu ćerku – Atinu, a u dan tačno godinu dana kasnije stigla je mlađa Nika.

 

Ona je u svojim trudnoćama uživala i čuvala sa suprugom intimu daleko od očiju javnosti, a u retkim prilikama kada se pojavljivala pred kamerama pokazivala da joj je priroda i te kako naklonjena. Štaviše, Karleuši je u oba navrata uglavnom rastao samo trudnički stomačić, a zadržala je svoju prepoznatljivu vitku figuru.

 

1 / 2 Foto: Vladimir Šporčić


Tokom Jelenine druge trudnoće, paparaci su na jednom gradskom događaju ovekovečili njen trudnički izgled, kada se sa suprugom pojavila u lepršavoj i dekoltiranoj mini-haljini. Na prvi pogled, pevačica je izgledala kao da nije u drugom stanju, dok je, kada je zagladila haljinicu, bilo jasno da je uveliko u drugom trimestru!

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

 

 

 

makonda-tracker