Moderna

Niko nije verovao da se ovaj trend vraća u modu: Jelena Karleuša u čizmama sa platformom koje koštaju oko 150.000 dinara

7

Ona je za jednu emisiju odlučila da obuje komad koji će ove sezone biti veoma nošen, ako je suditi po modelima koje je modna kuća, koja potpisuje čizme koje pevačica nosi, izbacila.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša gosotovala je na jednoj nacionalnoj televiziji i za tu prliku odlučila je da obuče veoma interesantne komade garderobe.

 

Ona je za emiciju odlučila da obuče kratku crnu haljinu koja je imala izreze oko struka, ali je imala izreze i kod grudi, kao i rolku koja je dala posebnu dimenziju ovom komadu. 

 

 

Pored haljine, ona je imala i upečatljive detalje kao što su torbica, čizme, naočare i šašir. Čizme su posebno dominirale njenim autiftom a u pitanju su Versaće "Intrico leather ankle boots" koje na njihovom zvaničnom sajtu koštaju 147.100 din, dok je Dior torbica u zavisnosti od sajtova koji prodaju ovaj model bila oko 2000 evra. 

 

Uz sve ovo upečatljive su ostale i velike naočare, kao i kaubojski šešir koji je dao zanimljivu notu ovom autfitu. Nazirala se i zlatna narukvica koja je začinila ovaj autfit. 

 

Kako se vama dopada njena kombinacija?

 

 

makonda-tracker