bio je njena velika ljubav

Nadala se da će se venčati i dobiti petoro dece: Ovaj sportista je prvi dečko Jelene Karleuše

2

Pre nego što je rekla "da" fudbaleru Dušku Tošiću, Jelena Karleuša bila je u braku s Bojanom Karićem, a poznato je da je pre toga bila u vezi sa Zoranom Davidovićem Ćandom. Međutim, njena prva ljubav dogodila se ranije...

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Jelena Karleuša nikad nije previše otkrivala o svom ljubavnom životu, ali je na početku karijere priznala da je srećno zaljubljena.


Kako je u jednom intervjuu, kada je imala svega 19 godina, Karleuša upitana o svojoj prvoj ljubavi, ona je istakla da je godinama srećno zaljubljena u čoveka koji je prvi osvojio njeno srce.

 

Meni se prva ljubav desila kad sam imala 16 godina i evo traje, sve do sada. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu i u poslu — rekla je Jelena.

 

1 / 9 Foto: Instagram


Ona nije krila da se nadala da će s njim zasnovati porodicu.


Ja se nadam da ćemo dugo godina biti zajedno, kao što smo već nekoliko godina. On je čovek koji meni puno pomaže i daje mi satisfakciju da nastavljam da se bavim ovim čime se bavim. Puno ga volim, nadam se da ću se udati za njega i roditi mu petoro dece — priznala je pevačica.


Međutim, ova ljubav nije potrajala, a Jelena je potom stupila u vezu s kontroverznim Zoranom Davidovićem Ćandom, koji je ubijen 2000. godine u Beogradu. Pevačica je potom bila u tromesečnom braku s biznismenom Bojanom Karićem, da bi 2008. godine rekla "da" fudbaleru Dušku Tošiću, s kojim danas uživa u porodičnoj idili i ima dve ćerke.
 

 

makonda-tracker