da li ste znali?

Lepa Beograđanka osvojila je srce čuvenog tenisera: Ovo je bila suparnica Silvane Armenulić, sa kojom je došlo i do tuče

4

Radimilo i Silvana Armenulić bili su pred razvodom, a teniser je obnovio vezu sa zgodnom Leposavom Jankov koja je izvukla deblji kraj nakon ove romanse.

 

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Životnu priču čuvene pevačice Silvane Armenulić  mnogo puta smo imali prilike da pročitamo, a njen put opisan je i u filmu "Toma" koji je rastužio mnogobrojnu publiku.

 

Ono što publika nije znala jeste činjenica da je legendarna pevačica imala i suparnicu Leposavu Jankov (83) koja je godinama bila pratilja i ljubavnica Silvaninog muža Radmila Armenulića.

 

Službenica PTT pre nekoliko godina za Lenu govorila je o uspomenama i prošlosti.

 

Iako je u poznim godinama Leposava vodi računa o vitalnosti, izgledu i lepotu, te iz kuće ne izlazi, a da nije doterana.

 

Često idem u teretanu, kupila sam i traku za trčanje da bih mogla da vežbam ako je vreme previše loše da izadem. Zdravo se hranim, ne pušim, ne pijem, imam drugarice koje mi stalno dolaze i ja idem kod njih, igram karte — rekla je pre nekoliko godinama za Lenu i priznala da joj je najveća tragedija u životu to što je izgubila sina Đorđa koji je imao 23 godine, od posledica droge.

 

Leposava Jankov
foto: Zorana Jevtić

Moram da živim da bih išla na groblje, da im zapalim sveću. Kad ja budem umrla, neće imati ko da nam dođe". Lepin suprug umro je nekoliko godina nakon sina. Sledećih jedanaest živela je sama, a onda upoznala čoveka sa kojim danas živi. I on je udovac, situiran, mlađi od nje godinu dana. Povezala ih je slična sudbina. Bog me je pogledao kad sam ga srela posle tolike tuge.

 

Leposava je tokom sedamdesetih godina imala i ljubavnu aferu sa teniserom Radmilom Armenulićem koja je bila tema svih novina.

 

To je daleka prošlost za mene. Radmilo i ja zabavljali smo se još kao mladi, pre nego što se on oženio Silvanom, a ja se udala. Posle desetak godina ponovo smo se sreli. Bio je pred razvodom, a ja sam se upravo razvela i bila očajna. Tako smo ponovo započeli vezu koja je trajala preko tri godine. Jeste to bila velika ljubav. Kada je poceo da radi kao trener u Nemačkoj, odlazila sam kod njega avionom svakog vikenda u Ofenbah. Silvana nije želela da se razvede. Saznala je za nas i počela da me uznemirava. Iako razvedeni, muž i ja živeli smo u istom stanu, u posebnim sobama. Baš na moj rođendan ona je upala i odmah počela da me čupa za kosu, grebe po licu i udara. Muž me jedva odbranio — zaključila je gopođa Jankov.

 

Silvana Armenulić
foto: Youtube Printscreen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker