tužno

Njena emotivna poruka pogađa svakoga u dušu: Reči ĆERKE Silvane Armenulić nateraće vam suze na oči — "Teško je bez tebe"

0

Od kada je prvi put emitovan film "Toma" javnost ne prestaje da priča o životu naših velikana koji su u amanet ostavili numere kroz koje oni i dalje žive, a sada je ćerka tragično nastradale pevačice napisala emotivne reči povodom godišnjice smrti svoje majke

foto: Printscreen
foto: Printscreen

U filmu "Toma" ulogu Silvane Armenulić tumači Tamara Dragičević koja je uspela da svojim umećem dočara lik tragično nastradale pevačice koja je u ovom umetničkom ostvarenju privukla mnogo pažnje. 

 

 

Međutim, ono šta je sigurno jeste da je Silvanina smrt najteže pala njenoj ćerki koja je tada imala 12 godina, kao i njenom suprugu Radmilu. Tako je njena Gordana Armenulić povodom 45 godina od smrti svoje majke na svom Fejsbuk nalogu podelila emotivnu fotografiju. 

 

Silvana Armenulić
foto: Screenshot

 

— Draga majko, vraćam se u detinjstvo u one sretne dane koje smo provodile zajedno. Teško je bez tebe. Hvala ti na svim zagrljajima, toplim rečima i poljupcima koji mi i stalno greju dušu. Živiš u svakom danu kroz moje misli sve ove godine. Živećeš u meni zauvek. Ostala sam te željna, majko. Neka te anđeli i Bog čuvaju. Volim te mnogo - napisala Gordana uz fotografiju.

 

Podestimo da je Gordana 1987. godine završila je Prirodno-matematički fakultet i danas danas radi kao profesorka u jednoj beogradskoj gimnaziji. Ona je ime dobila po majci njenog oca Radmila. Takođe ona je danas majka dvojice momaka.

 

Evo kako ona danas izgleda Silvanina i Radmilova ćerka:

 

 

makonda-tracker