moderno

Stoji svim oblicima lica: Najnosivija frizura prethodnih godina biće IN i u 2022. — Jelena Karleuša je obožava

3

Ako kosu želite da stilizujete na način koji će da istakne vašu ženstvenost, a ujedno i da donese glamurozan izgled vašem stajlingu. 

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Frizura koja će sigurno ostati trend i u narednoj godini, a koja je bila hit svih prethodnih godina jeste visoki konjski rep. 

 

On je postao veoma popularan u prethodnim godinama, te su ga devojka rado ombinovale uz razne autfite. Nosili su ga i uz glamurozne haljine, ali i uz lagane kombinacije kao što su pantalone i košulje, ali i uz kombinezone. 

 

Ovaj visoki rep pravi se tako što je neophodno zalizati kosu tako da ona bude potpuno uz glavu, a da rep počinje malo ispod temena glave. 

 

 

Ono šta je moguće jeste da kosu možete da uvijete, odnosno da je izlomite ili da je potpuno ispravite. Sve zavisi od vaših afiniteta i kakvu frizuru volite. 

 

Mnoge javne ličnosti obožavaju da nose visoki konjski rep, a jedna od onih koje su u svetu pokrenule ovaj trend bile su sestre Karašijan, dok je u Srbiji Jelena Karleuša bila ta koja je ovaj trend učinila popularnim u Srbiji. 

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Da ona obožava ovu frizuru jasno je jer je često ume poneti na nastupima ili snimanjima. Nedavno je za snimanje novogodišnje reklame nosila upravo visoki konjski rep. 

 

 

makonda-tracker