puna energije

"Lepše se danas osećam nego kada sam ulazila u tridesete": Lena Kovačević iskreno o životu i planovima za 2022. godinu

1

Kovačevićeva je srećna jer je imala priliku da se tokom praznika druži sa publikom.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Džez pevačica Lena Kovačević sumirala je 2021. godinu koja joj je donela puno profesionalnih uspeha, a nakon prazničnog koncerta, nove pesme "Tako lako" i uloge u filmu "Nije loše biti čovek" očekuje je i proslava četrdesetog rođendana, te je otkrila da li strepi ili mu se raduje.

 

— I jedno i drugo, ali najviše sam, iskreno, duboko zahvalna bogu na svemu što mi je dao. Lepše se danas osećam nego kad sam ulazila u tridesete, valjda je to negde i prirodno, osnažena sam emocijom koju mi je prethodnih deset godina donelo. Trudiću se da se naučim veštini poput slou fud ishrane - slou tempo života, da ne mora sve baš danas i baš sad, tu sam apsolutno pala na ispitu — rekla je Lena za Kurir i priznala šta bi ponovila u ovoj 2022. godini.

 

— Ponovila bih druženja sa publikom, putovanja, posebno s porodicom, i pokušaj da mislim pozitivno onda i kada je teško, da se trudim da na iskušenja gledam onako kako sam gledala 2021. godine, sa nadom.

 

 

Kovačevićeva je sa publikom podelila šta je očekuje na muzičkom planu u ovoj godini.

 

Nova muzika, nove pesme, ponešto i sama komponujem, album koji konačno izlazi na proleće, ako bog da, i nadam se što više druženja sa publikom. U prethodnih nekoliko meseci, bez obzira na pandemiju, zaista smo imali tako mnogo poziva i dirljivih susreta sa publikom, pamtiću posebno pun Trg republike u Beogradu.

 

S obzirom na to da je dobila mnogo pohvala na račun role u filmu "Nije loše biti čovek" džez diva govori da li bi nastavila ovim putem.

 

To su trenuci koji nisu česti, pa čak ni za glumce, uživala sam u celom procesu, u svakom minutu i sada činjenici da nešto što smo radili putuje dalje po regionu i festivalima po svetu. Moj fokus, kao i u filmu, ostaje muzika.

 

 

 

makonda-tracker