očaravajuća

Visoke čizme, kraljevska nijansa i nenadmašan stil: Zimska haljina Lene Kovačević koja je hipnotisala Beograđane

9

Spoj klasike, retro stila, aktuelnih trendova, elegancije i suptilnog isticanja vitke figure... Baš sve ovo i još mnogo više u samo jednoj toaleti pronašla je kantautorka Lena Kovačević!

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

U beogradskoj Kombank dvorani sinoć je održana premijera novog filma Dušana Kovačevića "Nije loše biti čovek", koja je okupila neka od najvećih imena naše glumačke i, uopšte, javne scene.


Crvenim tepihom prošetali su Branka Katić, Vojin Ćetković, Srđan Timarov, Gordan Kičić, Andrija Milošević i mnogi drugi, a među najzapaženijima bila je Lena Kovačević, džez pevačica, kompozitorka i tekstopisac. Ona, zajedno s Gordanom Kičićem, izdvodi naslovnu numeru "Lepe laži", koju je komponovao slavni Momčilo Bajagić Bajaga, i pojavljuje se u ovom filmskom ostvarenju, koje je bazirano na drami njenog oca Dušana Kovačevića "Kumovi".

 

Budući da se, pored izuzetnog muzačkog dara i manira, Lena Kovačević od početka karijere izdvaja i izgledom, svi su s nestrpljenjem čekali da vide odevnu kombinaciju koju je ova kantautorka pripremila za veče premijere — a ona nas nije razočarala!


Muzičarka je crvenim tepihom prošetala u vrlo zanimjivoj kreaciji: asimetričnoj tamnoplavoj haljini dugih rukava koje savršeno, a ipak nenapadno ističe njenu figuru. Lena se opredelila za model koji naglašava ramena, od mini dužine se efektnim izrezom širi do kolena, a krase ga upečatljivi zlatni dugmići na jednoj strani tela i pri dnu rukava.

 

1 / 7 Foto: Milan Maričić/ATAImages

 

U pitanju je haljina s blagim retro prizvukom i u kraljevskoj nijansi koja je pripijena uz telo i blago nabrana u prednjem delu, a muzičarka ju je kombinovala s visokim čizmama preko kolena crne boje. Ona se odlučila i za crne čarape i crnu pismo-tašnu, a kosu isfeniranu na blage talase pustila je pada i uokviruje joj lice ulepšano umerenom šminkom.


Damski, šik i očaravajuće — baš kako nas je Lena Kovačević i navikla.
 

 

makonda-tracker