žena koja ne greši

Sofisticirano, moćno i tako ŠIK! Modna lekcija Lene Kovačević primenjiva u svim prilikama

0

Jedna od najlepših žena na ovim prostorima u svakoj prilici pokazuje da spada i u najbolje odevene. Njena muzika prepoznatljiva je po jedinstvenom izrazu, a to se bez sumnje može reči i za njen stil

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Džez pevačica, kompozitorka i tekstopisac Lena Kovačević ponovo je sarađivala sa svojim čuvenim ocem Duškom Kovačevićem. Nakon što je 2003. godine s Momčilom Bajagićem Bajagom snimila jednu pesmu za film "Profesionalac", Kovačevićev novi film "Nije loše biti čovek" obeležiće Lenina pesma "Lepe laži".


Na promociji ovog ostvarenja, Lena je prisutne pozdravila u odevnoj kombinaciji kakva se od nje uvek i očekuje ― elegantnoj i vrlo upečatljivoj, iako suptilnoj i bez napadnih detalja.

 

Jedna od najlepših Srpkinja ponela je za ovu priliku vrlo interesantnu kombinaciju koja odiše njenim upečatljivim modnim izrazom. Lena je za ovu priliku odabrala duboke pantalone komotnijih nogavica i bluzu na kopčanje, dok je struk naglašen kaišom, a tu su i čizmice s visokim štiklama.

 

Interesantno, pevačica je ponela sve u crnoj boji, a zamku jednobojnih odevnih kombinacija koje mogu da deluju pomalo monotono izbegla je statement komadom u vidu crvenog blejzera. U pitanju je strukirani sako efektne boje, i to sa crnim reverima, zahvaljujući čemu ova odevna varijanta odiše i modnom smelošću i spremnošću za eksperimentisanjem.

 

1 / 8 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Kao i obično, Lena je imala minimum šminke, dok je kosu pustila da pada u prirodnim talasima, a uz crveno-crni autfit je mudro odabrala zlatan nakit, pre svega interesantno prstenje.


 

 

makonda-tracker