njen stil

Spojile su SVE TRENDOVE u jednom modelu: Neobične farmerke Nikolije Jovanović zaludeće zaljubljenice u modu

1

Nikolija Jovanović uspeva da spoji i život mame, i nastupe, i da bude urbana i supertrendi u svakom momentu!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nikolija Jovanović vratila se nastupima u velikom stilu! Ona je napravila malu pauzu kada je muzika u pitanju zbog trudnoće, a ovog leta, 17. jula, na svet je donela još jednu devojčicu. Nikolija i njen partner Relja Popović imaju ćerku Reu, ali ponosni roditelji nisu hteli javno da govore o imenu druge bebe, bar za sada.

 

 

Nakon što smo mogli da je viđamo na društvenim mrežama, kao i u užurbanom izvršavanju jutarnjih obaveza, Nikolija je zabistala na jednom od svojih prestoničkih nastupa.

 

I zaista izgleda bolje nego ikad! Ona je promenila imidž, te sada ponovo nosi dugu plavu kosu, što joj stoji savršeno. Za veče u Beogradu Nikolija je birala urban trendi stajling kojim su dominirale neobične farmerice.

 

U pitanju je model koji je spojio sve trendove sezone u jednom. Ona je demonstrirala kako se nosi sve popularniji kolor blok, koji obožava i Viktorija Bekam; mada sam naziv implicira da se na kolor blok pantalonama može naći više nijansi, uglavnom je to samo kombinacija svetlijeg i tamnijeg teksasa.

 

Nikolijin model je oversized, sa vrlo širokim nogavicama, a ovaj komad teksasa uklopila je uz trendi belu jaknu i ultrakratki top.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

makonda-tracker