VESELO

"Postala si majka, a ja slavim dan kad smo se srele": Andreana Čekić uputila emotivnu poruku KUMI Katarini Grujić (FOTO)

1

Pevačica uveliko slavi nakon divne vesti, a uskoro će i upoznati kumicu Katju.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pevačica Katarina Grujić danas je na svet donela ćerkicu Katju, a tata Marko Gobeljić se odmah pohvalio divnim vestima, kao i kuma Andreana Čekić koja nije krila svoju radost i sreću povom prinove.

 

Iako javnost nije bila do detalja upućena koliko su Katarina i Andreana bliske, njih dve su jedna drugoj bile neizmerna podrška u svom životnim momentima.

 

Pevačica je nakon prelepe vesti putem  svog Instagram profila podelila zajedničku fotografiju na kojoj je Katarina pokazala trudički stomak, a poruka je bila veoma emotivna.

 

 

— Kumo, prijatelju moj, lafčino moja. Od prvog susreta smo se složile u svemu i vremenom postale dva nerazdvojna brata. Uvek si bila tu za mene, podržavala me, razumela me, navijala za moje radosti. Danas si postala majka, a ja od sreće upravo pravim diskoteku u kući, i slavim dan kad sam te srela. Čestitam. Ovaj dan je poseban, kao i svaki do sad, a posebno od sad. Vaša ljubav je posebna i zaslužili ste dane pune sreće. Dobro nam došla, Katja .Voli vas vaša kumi. 

 

Podsetimo, Katarina se porodila u jednoj privatnoj klinici, a prvu fotografiju bebe podelio je ponosni tata Marko Gobeljić.

 

 

 

 

 

makonda-tracker