da li vam se dopada?

Zlatna kombinacija kao novogodišnji paketić: Jelena Karleuša u bomber jakni i čizmama zasijala u snegu

0

Pevačica je iskoristila prvi sneg, te napravila fotografiju kojom je odgovorila na temu praznika koji nam dolaze. Sve je svetlucalo i odisalo lukuzom.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša podelila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira u snegu u veoma interesantnoj kombinaciji. 

 

 

Za ovu priliku ona je obukla zanimljivu kombinaciju koja je na fotografiji dodatno došla do izražaja pošto ju je Jelena usnimila napolju, dok je cela priroda iza nje bila prekrivena snegom. 

 

Na ovom modnom prikazu u fokusu su dva komada garderobe, jedan je bomber zlatna jakna, dok su drugi komad Balensijaga čizme koje pevačica ima u nekoliko boja. Ova dva komada su savršen izbor ukoliko želite da sve ljude oko vas ostavite bez daha. 

 

 

Čizme ili sličan model najpre možete poneti u novogodišnjoj noći te svojim izgledom odgovoriti na temu, dok je bomber jakna u ovoj boji namenjena za posebne prilike kao što su odlasci na neka slavlja koji ne zahtevajupotpunu glamuroznost. 

 

Ove čarapa-čizme obožava i rijaliti zvezda Kim Kardašijan koja ih često nosi i kombinuje sa svojim komadima garderobe.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Podsetimo da Karleuša ne koristi životinjsko krzno prilikom odevanja, te je tako podsetila sve na to šta znači - nositi kožu:

 

To su trikotaža i viskoza, eko-krzno. Aktivista sam društva PETA za borbu protiv nošenja krzna, a kad su u pitanju obuća, tašne, nameštaj, delovi enterijera, automobila itd, tu se neminovno pojavljuje prava koža. Na to još ne mogu da utičem, ali dizajneri se okreću eko-koži. I mi koji se bavimo modom možemo sebi da priuštimo komade koji su fešn, a nisu imali za rezultat oduzimanje nedužnih života tih bića.

 

 

makonda-tracker