iskreno

Mnogi misle da je LJUBOMORA pokazatelj ljubavi: Jelena Tomašević otkrila kako stvari stoje u njenom braku

1

Pevačica Jelena Tomašević jedna je od najlepših žena naše javne scene, dok je njen suprug Ivan Bosiljčić poznati glumac i miljenik žena, mnogi bi na njihovom mestu osećali ljubomoru. To kod njih, međutim, nije slučaj.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić nedavno su proslavili desetu godišnjicu braka, tokom kojeg su dobili ćerku Ninu, krunu njihove ljubavi.


Poznati par spada u najsrećnije na našoj javnoj sceni, a deo njihove tajne sreće jeste i to što u njihovom braku nema mesta za ljubomoru.


Brak je duhovni podvig i to je jedan zajednički rast. Supružnici rastu kao ljudi i kao emotivni partneri. Mi smo imali tu sreću da se nađemo na vreme i spoznamo da smo jedno za drugo ― ispričala je Jelena nedavno za Prvu.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Iako su Jelena i Ivan često razdvojeni zbog prirode posla, a glumac dosta radi u dalekoj Rusiji, jedno drugom su samo podrška.


Mislim da je ljubomora jedna negativna emocija iako mnogi misle da je pokazatelj ljubavi ali kada volite nekoga treba da ga pustite da živi svoje snove život i posao. Imam sreću da me Ivan podržava i da imam slobodu da to radim tako sam i ja srećna kada su njegovi uspesi u pitanju ― istakla je pevačica.
 

 

makonda-tracker