to nismo znali

Ovo je NASLEDNIK TOME ZDRAVKOVIĆA! Otkriveno koji POZNATI PEVAČ je pozajmio glas Milanu Mariću u filmu TOMA

0

Sinoć je održana beogradska premijera biografskog filma o Tomi Zdravkoviću, kojeg je maestralno odigrao Milan Marić. Ipak, kako je i sam gluma priznao, on nije sjajan pevač...

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Mnoge je iznenadila vest da će glumac Milan Marić igrati Tomu Zdravkovića u filmu "Toma" Dragana Bjelogrlića i Zorana Lisinca, a kako se i sam Bjela našalio, za to "nije imao predispozicije".


Ne liči na Tomu, a ne zna ni da peva… ― rekao je Bjelogrlić.


Ipak, već po trejleru bilo je jasno da je mladi glumac uradio sjajan posao, a svako ko je odgledao film zapanjen je time koliko je Marić bio uverljiv.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)


Kada je reč o pesmi, on je imao svojevrsnu pomoć ― i to najbolju moguću! Naime, kako je pevač Aco Pejović otkrio, on se krije iza Marićevog glasa u filmu. On je pre dva dana na Instagramu podelio isečak iz filma "Toma" u kom Milan Marić peva kao legendarni pevač narodne muzike i napisao:


Toma Zdravković je bio umetnik na čijoj smo muzici pravili neke svoje priče, živote i ljubavi. Zbog toga sam neizmerno zahvalan Željku Joksimoviću i Draganu Bjelogrliću na prilici da otpevam sve pesme u filmu o Tomi odnosno da maestralnom Milanu Mariću pozajmim svoj glas u muzičkim deonicama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)


Pored Pejovića, čuje se i glas Suzane Branković, koja je "pozajmila glas" Tamari Dragičević, filmskoj Silvani Armenulić.

 

 

makonda-tracker