u strahu je

Godina razočaranja: Bikovićeva bivša devojka Arina odustaje od plesačke karijere usled ugroženog zdravlja

2

Nakon krvarenja, vrtoglavica i glavobolja rešila je da ode na lekarski pregled koji je promenio sve.

foto: Instagram
foto: Instagram

Ruskinja Arina Vološina, bivša devojka Miloša Bikovića ponovo se našla u medijima, a sada je razlog njeno zdravstveno stanje i mogući prekid karijere plesačice.

 

 U aprilu ove godine imala sam krvarenje u jednom delu mozga, koje je pratila nesnosna glavobolja, loša koordinacija i vrtoglavica —  napisala je Vološina i nastavila:

 

—  Prvobitna dijagnoza je bila pogrešna, baš kao i terapija koju su mi prepisali. Pokušala sam da živim normalnim životom i da se navikavam na simptome - držala sam časove, trenirala, radila. Sada je glavna preporuka lekara da se izbegne novi problem u budućnosti, da se nastavi s praćenjem, nakon čega ću se vratiti normalnom životu. Naravno, ne onako kako bih ja želela neću ići na takmičenja,nastupe i imati intenzivne trenige, ali ću se iz hobija baviti plesom — rekla je uzrujana plesačica.

 

Podsetimo, Arina Vološina iznela je niz optužbi na Milošev račun pre nekoliko meseci, uoči raskida, a ovo je jedna od poruka koju je javno uputila.

 

— Lako je izgledati kao plemenita osoba. Rečima. Ispred kamera. Ali da biste bili plemeniti u običnom životu, sa ljudima koji vas vole samo tako, ne zbog filmova, morate biti oni, ne igrati ulogu. A plemenitost nije pozivanje nepoznatog starijeg, čoveka na zabavu. Život mi je još jednom dokazao da aktivnost, između ostalog, određuje čoveka. U sportu ste na prvi pogled, takvi, kakvi ste - takav je vaš uspeh. A gde igra dolazi do izražaja, tu je potpuna laž u životu. Bog je vaš sudija — napisala je ranije plesačica.

 

 

 

makonda-tracker