iznela je niz optužbi

Njegov odnos prema nekim stvarima se ne menja: Miloš Biković se PRVI PUT obratio javnosti nakon saopštenja njegove bivše

0

Nakon što je njegova nekadašnja devojka Arina Vološina putem Instagrama opisala kakve utiske nosi iz veze s glumcem, on je odlučio da se oglasi.

foto: Instagram
foto: Instagram

Srpski glumac Miloš Biković i ruska plesačica Arina Vološina proveli su zajedno godinu dana, a nedavno je su stavili tačku na ljubav. Budući da o svojoj vezi nisu pričali, lepa Ruskinja je potom iznenadila sve objavivši na Instagramu zajedničku fotografiju s glumcem pored koje je iznela niz optužbi na njegov račun i o njegovom ponašanju.


Nakon što je dva dana ostajao nem na komentare u javnosti, Biković je izdao saopštenje o ovom slučaju putem Instagrama. On je podelio svoju fotografiju i napisao na ruskom i na srpskom jeziku da želi da zadrži dostojanstvo i u trenucima kada o sebi čita neistine.


Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine — istakao je glumac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)


On je napomenuo da je privatan život privatan, a bivše ljubavi — bivše.


Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije — neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to — bivši — napisao je Biković. — P.S. Mislim da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča.


Podsetimo, Arina, koja se s Bikovićem upoznala na Međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi, nakon čega su zajedno proveli godinu dana, napisala je:


Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo.

 

 

makonda-tracker