ko je u pravu?

Ljubio je NAJVEĆE LEPOTICE, ali ova je bez premca: Ko je Arina Vološina, bivša devojka Miloša Bikovića?

2

Nakon godinu dana, Miloš Biković i Arina Vološina stavili su tačku na svoju ljubav, ali ovaj raskid nije jedan od onih koji prolazi bez teških reči.

foto: Instagram
foto: Instagram

Juče se domaćim i ruskim medijima brzinom svetlosti proširila vest da je Miloš Biković raskinuo sa devojkom, lepoticom Arinom Vološinom. Međutim, ovaj raskid nije prošao bez trzavica, turbulencija i teških reči.

 

Prelepa Arina Vološina je na račun našeg glumca uputila niz reči koje nikako ne mogu da se protumače kao pozitivan i zdrav odnos prema bivšem partneru nakon raskida. Ona je optužila Bikovića da se ponašao veoma grubo, istakla da je gajila nadu da u njemu ima nečeg ljudskog, a uznemirujuća je i tvrdnja da zbog njega godinu dana nije živela svoj život.

 

1 / 8 Foto: Instagram Printscreen

 

Nakon Arininog javnog oglašavanja na društvenim mrežama i poruke koja je obišla Evropu, nije ostala nema ni lepa Srpkinja Barbara Tatalović, sa kojom je Biković bio u vezi pre Vološine. Tatalovićeva je na Instagramu stala u odbranu Vološine, potvrđujući ono što je ona navela.

 

Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to šta je napisala i te kako ima smisla — napisala je, između ostalog Barbara Tatalović.

 

1 / 8 Foto: Instagram Printscreen

 

Miloš Biković, s druge strane, na ovu situaciju odgovara — humorom. On je na Tviteru napisao da jedva čeka da čuje šta imaju da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića. Pod imenom Aglaja, misli se na još jednu bivšu devojku, Aglaju Tarasovu, glumicu sa kojom je sarađivao na filmu "Led".

 

I dok se čeka rasplet situacije, kao i to da li će se Ruskinja i srpski glumac, ili možda neka njegova bivša, dalje oglašavati, mnogi se pitaju ko je Arina Vološina, žena koja sad nema reči hvale o Milošu Bikoviću.

 

 

Ona je rođena 24. oktobra 1995. godine i bavi se plesom. Arina je šampionka u plesu i do sada je osvojila brojne nagrade. Na njenom Instagramu piše kako je bila finalistkinja kako evropskog, tako i svetskog šampionata, živi na relaciji Moskva-Odesa, a ujedno je i profesionalna latino plesačica.

 

 

Dodala je kako je sa Bikovićem bila u vezi godinu dana. Njih dvoje prvi put su uslikani na večeri magazina "InStyle", i to nakon što je Biković na poziv Nikite Mihalkova, slavnog režisera, otputovao u Moskvu.

 

— Već posle nekoliko nedelja veze, Arina je počela da uči srpski jezik. Rekla je Milošu da bi volela da poseti njegov rodni grad, a on joj je odmah ispunio želju. Doveo ju je u Beograd, gde su dočekali Novu godinu u Bikovićevom stanu sa nekoliko njegovih prijatelja. Arina je bila oduševljena kako su je svi prihvatila i rekla mu je da bi mogla da živi u Beogradu — pisalo se svojevremeno, dok je njihova veza bila u procvatu. 

 

 

Juče je otkrila tamniju stranu medalje ove veze.

 

— U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim — rekla je ona i dodala da je Biković odlučio da se više ne skrivaju, kad već mediji shvataju da su oni zajedno.

 

— Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori. "Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ. Ne odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja — ispričala je ona.

 

 

makonda-tracker