trag u vremenu

"Ona je prelepa, sjajan je čovek, razumemo se bez reči": Ovako je Milutin Mrkonjić govorio o svojoj ljubavi ― Ani Bekuti

1

Pevačica će divne uspomene sa Milutinom zauvek čuvati u srcu.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Vest da nas je napustio poznati srpski političar Milutin Mrkonjić nakon ozbiljnih srčanih problema, rastužio je poštovaoce njegovog lika i dela, kao i publiku Ane Bekute sa kojoj je godinama bio u ljubavi. 

 

Narodni poslanik je o pevačici rado govorio u medijima, a ovo su neke od rečenica koje će se pamtiti.

 

―  Ana je prelepa žena, sjajan čovek, pametno i saosećajno biće, razumemo se bez mnogo reči. Savršena je domaćica, kuva ko niko, ume da vodi kuću i brine o svakoj sitnici. A pritom je - zvezda. Ničim to ne pokazuje niti nameće, a opet se vidi ―  rekao je svojevremeno pa se i našalio na sebi svojstven način:

 

―  Neće da peva ni po kući, ni u kupatilu, u kolima neće da pušta njene pesme, ma nigde! Onda ja slušam mog miljenika Džeja, Mišu Kovača, Brenu. E, zato idem na njene nastupe, da je čujem kako peva! Šta je problem? Ne jurim ni druge žene. Ana je tu u pravu: "Još nisam u dovoljno dobroj formi da bih mogao da ih jurim Nadam se da ću biti još lepši ako skinem još deset kilograma, pa mogu da probam.

 

Pevačica je jednom prilikom istakla da su se ljubavne iskre pojavile veoma brzo, a prvi poljubac dogodio se na Dan zaljubljenih - 2012. godine.

 

Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić
foto: Damir Dervišagić

 

―  Najbitnije su ljubav, poštovanje i podrška. To nas održava sve ove godine. Milutin i ja smo se 14. februara prvi put poljubili na jednom koncertu ― rekla je tokom jednog medijskog istupanja Ana, a potom je dodala:

 

―  Mrka je moj verni pratilac, moj tihi navijač. Bilo da se radi o koncertima, o podršci u vezi sa ishranom ili o bilo kom drugom problemu, on je uvek tu. Od kada smo zajedno, nije se nijednom desilo da nije došao na moj nastup u Beogradu.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker