lepotica

Da li znate da je PRAKTIČNA žena bila uspešna manekenka? Nataša Pavlović pokazala kako je izgledala kao MODEL u mladosti

3

Voditeljka je bila nostalgična te je u starim fiokama pronašla fotografije iz rane malosti kada je bila sigurna da će manekenstvo biti njen životni poziv.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Popularna voditeljka zabavne emisije "Praktična žena" - Nataša Pavlović nakon što se kao tinejdžerka doselila u Srbiju dobila je priliku da se okuša kao manekenka i modni koreograf u eminentnoj agenciji "Selekt".

 

Angažmanje dobijala i u inostranstvu, a tada su nastale i ove vanvremenske upomene koje je Nataša podelila na svom Instagram profilu.

 

—  Malo nostalgije...kada sam bila devojčica....dani manekenstva.

 

Pavlovićeva je tokom jednog intervjua istakla da su joj putovanja i život punim plućima doneli mnogo zadovoljstva i iskustva, te je danas prava porodična žena.

 

—Da nisam toliko proputovala i izlazila, mislim da ne bih bila ni upola dobra supruga i majka. Sada mi ne pada teško što danima ne mogu da izađem iz kuće zbog dece, što ne mogu naveče da idem s drugaricama gde hoću, jer sam sve to prošla — rekla je svojevremeno za Kurir.

 

Podsetimo, voditeljka je udata za producenta Predraga Pavlovića sa kojim je dobila dvojicu sinova, Olega i Jana, a upoznali su se sasvim slučajno putem zajedničkih prijatelja. Iako su iz slične profesije, to tada se nisu sretali na poslu, ta tada joj se obratio rečenicom "dobro veče, koleginice". Pavlovićeva se nedavno suočila i sa gubitkom bivšeg partnera Marka Živića sa kojim je provela nekoliko godina u braku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker