moderna

Naočare i torba koštaju blizu 4000 evra: Jelena Karleuša uslikana u crnoj kombinaciji u kojoj je retko viđamo

3

Pevačica je uslikana u jednostavnom autfitu u kakvom se slabo pojavljuje u poslednje vreme, ali je i ovim pokazala kako jednostavne komade možete dobro ukombinovati. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačicu Jelenu Karleušu uslikali su paparaci na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu kada se vraćala sa jednog od nastupa u inostranstvu.

 

Iako je u poslednje vreme pratioce na njenom Instagram profilu iznenađivala svojim provokativnim stajlinzima, ovoga puta Jelena je doputovalao u potpuno jednostavnim crnim komadima sa beličastim detaljima na svojoj pilotskoj jakni koja je potpuno dominirala u odnosu na ostale komade. Ovim je pokazala da jednostavan autfit uvek možete "razbiti" samo jednim upečatljivim komadom odeće. 

 

 

Međutim, to što su drugi komadi bili svedeniji ne znači da su manje značajni u odnosu na jaknu. Karleuša je pored ove jakne nosila i Dior Saddle torbu koja košta oko 3000 evra, dok Luj Viton naočare iz muške kolekcije vrede blizu 600 evra na francuskom sajtu pomenutog brenda. 

 

Uz sve ovo ukombinovala je i crne helanke kao i crne kratke čizme sa debelom petom koje su u isto vreme izgledale udobo i moderno. Ovaj model čizama je nekada zahtevan za kombinovanje, jer može vizuelno izdužiti nogu, ako se dobro ukombinuju, a tako i skratiti ukoliko se ne odabere skladna visina potpetice. 

 

Kako se vama dopada ovaj pevačicin stajling?

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

makonda-tracker