teško je

Devet godina su u skladnoj vezi: Ana Bekuta neutešna nakon što se Milutinu Mrkoniću pogoršalo stanje

8

Domaći mediji javili su juče da je nekadašnji ministar Milutin Mrkonjić, inače emotivni partner pevačice narodne muzike Ane Bekute, priključen na respirator nakon što mu se zdravstveno stanje pogoršalo posle ugradnje pejsmejkera.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Ana Bekuta poslednjih nekoliko dana prolazi kroz pravu porodičnu agoniju, jer se njen emotivni partner, političar Milutin Mrkonjić, bori za život na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu.

 

Poslednje javno pojavljivanje pevačice bilo je na slavlju Predraga i Ane Rajković, koji su slavili prvi rođendan sinu Tadiji, a nakon toga je odlučila da otkaže sve obaveze i da najveći deo vremena provede u porodičnom domu na Vračaru.


Ana je stalno na telefonskoj vezi sa doktorima iz bolnice, koji je informišu o zdravlju njenog partnera sa kojim je skoro devet godina u ljubavnoj vezi, tvrdi Blic. Prijatelji i kolege Mrkonjića svakodnevno zovu Anu i pružaju joj reči utehe u ovom teškom periodu kroz koji prolaze, ali pevačica stalno plače i moli se da Mrka pregura i ovu tešku situaciju, dodaje ovaj list.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić


Kako dalje navodi Blic, o Ani ovih dana vode računa unuci Sonja i Branko, kao i sin Igor Polić, koji je svakodnevno obilazi.

 

Kako su za Kurir juče potvrdili iz bolnice, Mrkonjić je na odeljenju Intenzivne nege, na aparatima i priključen na respirator, a lekari čine sve kako bi mu se stanje stabilizovalo.

 

 

makonda-tracker