SPREMNA JE

LEPOTOM će zaseniti latino devojke u PORTORIKU: Misica Andrijana Savić će se ovako predstaviti na izboru za MIS SVETA

1

Mlađana devojka iz Gornjeg Milanovca je konačno spremna da ostvari sve svoje snove kada je reč o predstavljanju lepote, harizme, talenta i jasnih stavova po kojima se izdvojila proteklih meseci tokom mukotrpnih priprema.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Entuzijastična misica Andrijana Savić predstavljaće našu zemlju na 70. po redu takmičenju za najlepšu ženu sveta koje će se uskoro održati u Portoriku, a s obzirom na to da fizičkim karakteristikama veoma podseća na latino dame sa naslovnica, publika smatra da će postići zapažene rezultate.

 

Kako ovo takmičenje ne podrazumeva iskjučivo zanosnu lepotu i šarm, tokom narednih mesec dana Andrijana će se oprobati u zahtevnim disciplinama koje dočaravaju njene kvalitete.

 

Disciplina "lepota sa smislom" podrazumeva humanitarni rad. Ja ću im predstaviti svoj projekat kad sam radila kao ambasador Dečjeg sela. Velika mi je čast što imam priliku da promovišem organizaciju koja se bavi humanitarnom radom za decu bez roditeljskog staranja — ističe mlađana misica za Kurir televiziju.

 

Harizmatična devojka iz Gornjeg Milanovca ne isključuje mogućnost da se stručnom žiriju predstavi i kao "bokserka i fitnes instruktorka".

 

 

 

 — Moguće da ću boksovati kod discipline "fitnes i sport". Pet godina treniram. To je lepa stvar za mene. Imaću i "talenat disciplinu" gde ću tradicionalni trokorak primeniti u više nacionalnih plesova   rekla je misica i dodala da je veoma disciplinovana kada je reč o pravilnom načinu ishrane, ali maminoj piti ne može da odoli.

 

— Sama pripremam zdrave obroke. U mom slučaju ne važi ono da jedem list zelene salate. Omiljena hrana mi je prepis, mamina pita sa Kosova, odakle sam poreklom.

 

Tokom javnog istupanja Savićeva će imati prilike da iskaže svoje stavove na teme od svetskog značaja, a ovim povodom je istakla da ona ne bi pala na provokacije poput svoje koleginice Valentine Petrović koja je nesmotreno pokazala simbol "velike Albanije".

 

— Ne bih sebi dozvolila da padnem na takve provokacije. Kada ste upućeni u celu situaciju, onda taj simbol jako boli. Kosovo smatram kao deo Srbije, a Kosovo kao država neće učestvovati na izboru za mis sveta, a i kada bi učestvovalo, ja bih rekla da Srbija ima dve predstavnice. Devojka je to uradila iz neznanja. Htela je da se približi devojkama i privuče pažnju. Nije bila svesna posledica. Verujem da se pokajala — završava Savićeva.

 

 

 

 

makonda-tracker