osuda javnosti

Nakon povratka sa TAKMIČENJA misici Valentini Petrović pozilio: Usled stresa je hitno hospitalizovana

6

Nakon što su u medije dospele fotografije na kojima pokazuje simbol velike Albanije doživela je neprijatne scene.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Srpska misica (Miss Intercontinental) Valentina Petrović napustila je takmičenje lepote u Egiptu nakon neprimerene fotografije na kojoj sa devojkama iz Albanije, takozvane države Kosovo i Crne Gore pokazuje simpol dvoglavog orla.

 

Sporna fotografija završila je u svim medijima, a osude pristizale su sa svih stana.

 

Valentina je dobila priliku da istakne i svoju stranu priče tokom javnog istupanja na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, ali to nije sprečilo da doživi ogroman stres koji je ugrožio i njeno zdravlje.

 

"U redovnom sam kontaktu sa menadžerom i direktorkom Mis Ju kompanije koje su me obavestile da se Valentini slošilo. To razumem i prihvatljivo je da se to desilo. Iza nje je strašan stres, očekuje je veliki pritisak, zadržali su je i duže na carini prilikom povratka u Srbiju", istakla je nekadašnja mis turzima Nađa Kljajić za Kurir tv, tokom današnjeg gostovanja.

 

Valentina Petrović
foto: Instagram

 

Misica se nekoliko puta javno izvinila povodom svog nepromišljenog gesta, a ovim rečima pokušala je da sa svog imena skine mrlju.

 

"Velika je potražnja sada, svi žele izjave. Došla sam u Egipat da predstavljam svoju zemlju. Kada sam dolazila bila mi je skrenuta pažnja na lažnu državu Kosovo i Albaniju da ih se klonim, kako je ovde atmosfera drugačija, ja sam to zanemarila i bila sam u redu sa njima. Kada sam videla da su konstantno oko mene, mislila sam širimo ljubav ne rat. To je ispalo drugačije, oni su zahtevali da pokažem njihov simbol, uradila sam to bez razmišljanja, one su mi namestile ruke, to neznanje nije opravdanje. Sada se izvinjavam zemlji i narodu, da sam znala da to predstavlja simbol velike Albanije to ne bih nikada pokazala", rekla je i apelovala na mlade koji možda nemaju dovoljno znanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker