(FOTO)

OVE LEPOTICE SE SIGURNO SEĆATE: Bila je POSLEDNJA MIS Jugoslavije, sa porodicom živi u DUBAIJU i OVAKO IZGLEDA DANAS!

0

Ima troje dece, udata je, živi u Emiratima — i deluje srećno i ispunjeno

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Poslednja misica SR Jugoslavije bila je Ana Šargić. Ona je bila i jedna od top 15 takmičarki na svetskom takmičenju, održanom u Londonu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sargic (@sargicana)

 

Lepa Ana tada je imala 19 godina.

 

Ana Šargić
foto: Youtube Printscreen

"Sa 19 godina sam postala poslednja Mis Jugoslavije, 2002. godine, i predstavljala sam nas na izboru za Mis sveta. Na izboru je bilo preko 110 lepotica iz celog sveta, a ja sam uspela da se probijem u top 20 i izborim za neverovatno 11. mesto. Nakon uspešnog plasmana na svetskom izboru prava velika vrata sveta mode su mi se otvorila. Tada sam počela sve aktivnije da putujem i da se posvećujem modelingu. Naravno, uporedo sam studirala", izjavila je svojevremeno Ana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sargic (@sargicana)

 

Ona danas živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ana je od 2010. godine u braku sa Rezom Kalantarianom, sa kojim ima dve ćerke i jednog sina. Živi na relaciji Dubai—Beograd—Berlin, a sudeći prema njenom Instagram profilu — jasno je da vodi veoma aktivan društveni život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sargic (@sargicana)

 

"Moram priznati da je jako naporno. Ima više od dve godine kako sam se odrekla spavanja duže od četiri sata. Imam bliznakinje i podrazumeva se da sam im jako posvećena. Sa druge strane, jako volim svoj posao i jedini način da budem srećna i zadovoljna je da balansiram i pronađem sredinu", govorila je ona i pre nego što je rodila sina.

 

Ana radi u jednoj od arapskih kompaniji i još uvek je prava lepotica.Zanimljivo je da ume ponekad da objavi fotografiju sa nekom od najvećih svetskih faca...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sargic (@sargicana)

 

makonda-tracker