NIJE BILO LAKO

Bio je — POTPUNO SAM: Bojan iz serije "Pevačica" podelio nepoznate i POMALO MRAČNE detalje sa snimanja

0

Zlatan Vidović odlično je odigrao ulogu mračnog detektiva Bojana u seriji "Pevačica", a evo šta kaže o danima snimanja

foto: Tamara Trajković
foto: Tamara Trajković

Glumac Zlatan Vidović ostvario je velike uspehe na domaćoj glumačkoj sceni. On je do sada osvajao publiku različitim ulogama, od Sukija u seriji "Meso" i Šakala u "Ubicama mog oca", preko molera Mikija u "Kostima" i Jave u "Hotelu Balkan", pa sve do Mileta Ilića u filmu "Dara iz Jasenovca" i vojnika u "Koridoru 92".

 

Veliku pažnju je početkom godine ostvario ulogom oca male Dare iz Jasenovca, a onda smo imali priliku da ga gledamo u potpuno drugačijoj ulozi, ulozi detektiva Bojana, čiju mračnu prirodu i uspomene otkrivamo iz epizode u epizodu.

 

Snimanje je bilo jako dobro i profesionalno, ali to sam i očekivao jer je reč o ekipi sa kojom jako dugo sarađujem. Uvek se radujem svakoj našoj sledećoj saradnji — ispričao je u "Premijeri" Zlatan Vidović.

 

 

Što se tiče samog ulaska u lik i pripreme karaktera, od produkcije sam tražio da pre svih dolazim na snimanja kako bih se osamio. Detektiv Bojan, čiji lik tumačim, je samotnjak i sam rešava svoje probleme i nedoumice, pa sam na taj način želeo da proniknem u tu njegovu samoću i mrak koji nosi u sebi.

 

Nadam se da sam uspeo da proniknem u tu samoću i mrak, ali koliko je bilo teško ući u sve to, isto tako je bilo teško i izaći iz svega toga — dodao je uz osmeh Zlatan.

 

1 / 7 Foto: promo

 

 

makonda-tracker