partneri u novoj seriji

ISTINA O NJIHOVOM ODNOSU: Evo kako se zaista slažu Miloš Timotijević i Milica Pavlović

0

Timotijević za Milicu tvrdi da je odlična glumica, ali dodao je još nekoliko zanimljivosti o njihovom odnosu

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Miloš Timotijević popularni glumac i miljenik lepšeg pola gostovao je u popularnoj emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji gde je govorio o svom životu, glumačkom iskustvu i planovima.

 

U emisiju se uključila i njegova partnerka u novoj seriji i pevačica Milica Pavlović.

 

Zaista, zaista si fenomenalna persona. I dalje moraš da me voliš najviše na svetu od svih svojih koleginica i jedva čekam da krene emitovanje prve sezone naše serije i da se družimo na snimanjima druge sezone, koji će krenuti u avgustu. I moram da ti kažem da uživaš do avgusta, jer ću da te mučim i smaraću te, ali na kraju dana bićemo zadovoljni rezultatima ― kazala je Milica.

 

Milica Pavlović
foto: Printscreen Kurir TV

 

Miloš nije štedeo reči da je javno pohvali.

 

Samo mogu da se zahvalim Milici, ona je divna osoba, radna, sjajna, duhovita, ima izuzetan dar za glumu. Veoma se dobro snašla, i ne samo to, nego kako su dani odmicali svi smo bili šokirani koliko je napredovala i koliko je sjajna ― rekao je Miloš.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

 

Na pitanje zašto je produkcija baš nju odabrala, kaže da je jedini razlog taj što je ona dobra glumica.

 

Mislim da nije bilo sumnje zašto je Milica dobila ulogu. Pod jedan zato što je velika zvezda, pod dva jer je fenomenalan marketinški potez i pod tri jer je dobro uradila kasting, pod četiri, jer je stvarno dobra glumica i kraj priče ― rekao je Miloš i tako stavio tačku na sva govorkanja koja su kružila oko njegovog odnosa sa slavnom pevačicom.

 

 

makonda-tracker