sve pohvale

Đinu je ostavila iza sebe: Glumica ponovo izabrala da neguje svoj talenat i vratila se na male ekrane

0

Ona je danas javnosti poznata kao Božidarka Šubarević, a Jugloslavu Drašković svi su zavoleli još kao Đinu iz "Srećnih ljudi"

foto: Instagram/ Printscreen
foto: Instagram/ Printscreen

Glumica Jugoslava Drašković domaću javnost je svojom lepotom i talentom osvojila ulogom Đine u domaćoj seriji "Srećni ljudi". Od emitovanja tog televizijskog ostvarenja do danas prošlo je 28 godina, ali uz repriziranja serije njena uloga i dalje živi u narodu. 

 

Jugoslava Drašković
foto: Printscreen

 

Ona se nakon toga povukla iz javnosti, posvetila se pozorištu, porodici i privatnom biznisu. Nedavno je za Glossy izjavila da se ponovo na male ekrane vratila jer ju je inspirisala prilika koju je dobila, jer smatra da se u životu ništa ne dešava slučajno. Dobila je ulogu Božidarke Šubarević u jednoj domaćoj seriji i time ponovo stekla priliku da sada kroz ovaj lik osvoji srca gledalaca. 

 

Đinu je kako kaže ostavila iza sebe, da spava u nekim drugim vremenima:

 

- Ona živi u glavama i srcima gledalaca koji gledaju reprize serije toliki niz godina, kazala je za Glossy glumica i dodala da svako vreme nosi svoje breme, a da način na koji posmatramo život, u mnogome određuje i kvalitet njegovog življenja.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker