JAVNO IZVINJENJE

"Iskoristile su me kako bih bila linčovana": Srpska misica otkriva na koji način je navedena da pokaže sporni SIMBOL

1

Valentina Petrović je zbog nepromišljenog čina udaljena sa daljeg takmičenja u Egiptu, a ovog jutra javno je progovorila o opipljivoj temi.

foto: Instagram
foto: Instagram

Kada je pre nekoliko dana odjeknula vest da srpska misica (Miss Intercontinental) Valentina Petrović sa devojkama iz Albanije Crne Gore i tzv. države Kosova pokazala dvoglavog orla domaća javnost ostala je bez teksta.

 

Iako je misica pokušala da se odbrani putem medija, čelnici kompanije "Miss yu" dali su joj priliku da putem televizijskog uključenja otkrije svoju stranu priče, nakon povlačenja sa takmičenja.

 

"Velika je potražnja sada, svi žele izjave. Došla sam u Egipat da predstavljam svoju zemlju. Kada sam dolazila bila mi je skrenuta pažnja na lažnu državu Kosovo i Albaniju da ih se klonim, kako je ovde atmosfera drugačija, ja sam to zanemarila i bila sam u redu sa njima. Kada sam videla da su konstantno oko mene, mislila sam širimo ljubav ne rat. To je ispalo drugačije, oni su zahtevali da pokažem njihov simbol, uradila sam to bez razmišljanja, one su mi namestile ruke, to neznanje nije opravdanje. Sada se izvinjavam zemlji i narodu, da sam znala da to predstavlja simbol velike Albanije to ne bih nikada pokazala", rekla je  i apelovala na mlade koji možda nemaju dovoljno znanja.

 

Valentina Petrović
foto: Instagram

 

"Nije opravdanje, apelujem na mlade da se bolje informišu. Nisam imala lošu nameru. Došla sam da preDstavljam svoju zemlju, a ne da je ponižavam".

 

Pertovićeva priznaje i kako je došlo do trenutka kada su je ubedile da se fotografiše sa spornim simbolom.

 

"Mi smo imali aktivnosti, svi smo bili zajedno, one su bile oko mene. Rekle su mi da priđem, da uradim ovo i pokažem znak, nameštala sam prste i pratila njihove ruke. Mislila sam da je to pozdrav. Rekla sam da podignu tri prsta što su one i uradile. Ja sam imala dobru nameru, one su mene iskoristile da me linčuju. Ovo je sve protiv mene ", istakla je Valentina u emisiji "Jutro".

 

Valentina Petrović
foto: Printscreen TV Pink

 

 

 

 

 

makonda-tracker