nije joj lako

MISICA PRIZNAJE DA JE SOCIOPATA, SKLONA LAGANJU I MANIPULACIJI: Kanika Batra otkriva svoju "ĐAVOLJU" stranu ličnosti!

0

Lepotica trenutno ima verenika, ali priznaje da je slona neverstvima.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Ovogodišnja finalistkinja na izboru za miss Australije, Kanika Batra na svom Jutjub kanalu objavila je video pod nazivom "Intervju sa sociopatom" u kojem je progovorila o svom mentalnom zdravlju.

 

Ona tvrdi da ju je procenilo desetak psihijatara koji su zaključili da ima "antisocijalnu i narcističnu ličnost". Simptomi uključuju manjak empatije, zanemarivanje drugih te sklonost laganju i manipulaciji.

 

Tvrdi kako joj je teško da bude "moralno dobra" osoba i da joj je lakše da bude neverna, posebno zato što nikad ne oseća krivicu i sram zbog svojih postupaka. Trenutno je ima verenika Sema, iako priznaje da je prevarila trojicu od petorice nekadašnjih partnera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kanika Batra (@kanikabatra)

 

Kanika kaže da pokazuje svoju "zlu stranu" ljudima koji su je povredili i da zna da bude poprilično osvetoljubiva. Iako joj griža savest ne predstavlja problem, pokušava da ne ponovlja istu grešku dva puta. Iako pokušavada bude iskrena s muškarcima, svoju dijagnozu ne otkriva dok se ne zbliže. Tvrdi kako ih zbog svog stanja "bombarduje ljubavlju", odnosno preterano ih zasipa pažnjom.

 

Oponašanjem drugih naučila je emotivne odgovore, a sebe je izgradila na identitetima bliskih osoba.

 

"Kada biste sve to uklonili, u srži ne bi ostalo ništa. Veoma tužno", objasnila je. Tvrdi da je morala da nauči kako češće da trepće jer bi ponekad neprekidno gledala druge ljude u oči i time ih izbezumila.

 

Kanika ne želi decu dok ne odradi "kompletnu terapiju" i bude sigurna da može biti uz njih "fizički, emotivno i finansijski".

 

 

 

makonda-tracker