VELIKI GUBITAK

Moje SRCE je uz Halinu: Supruga Aleka Boldvina se nakon nesrećnog slučaja oglasila dirljivom porukom (FOTO)

0

Hilarija Boldvin jedva dolazi do reči usled velikog šoka koji je doživela nakon što je saznala vest da je njen suprug iz nehata usmrtio direktorku fotografije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Hiljarija Boldvin supruga proslavljenog glumca Aleka Boldvina koji je pre tri dana spletom nesrećnih okolnosti na snimaju filma "Rđa" ubio direktorku fotografije Halinu Hačins, smogla je snage da se oglasi putem svog Instagram profila i iskaže svoju tugu povodom ove tragedije.

 

"Moje srce je sa Halinom. Njenim mužem. Njenim sinom. Njihovom porodicom i voljenima. I sa mojim Alekom. Tužno je. "Nemam reči" zato što je nemoguće izraziti šok i bol u srcu zbog ovakve tragične nesreće. Gubitak. Podrška."

 

 

Objava je za nekoliko minuta dobila na hiljade lajkova i reči podrške,  među njima bile su i Alekove kolege Kejti Kurik, Melani Grifit, Fernanda Urejola.

 

Hilarija je neizmerna podrška svom suprugu koji je trenutno nem od bola, a ovaj par dobio je šestoro dece.

 

Podsetimo, pištolj je Boldvinu dao pomoćnik reditilja Dejv Hals, a kako navodi glavna oružarka  Hana Gutjerez - Rid, jasno mu je rečeno da je oružje "hladno", što u filmskom žargonu znači da u njemu nema municije. Glumac je u trenutku nesreće vežbao izvlačenje pištolja iz futrole, nakon čega ga je uperio u kameru.

 

 

 

 

 

makonda-tracker