emotivno

Slomilo se srce zbog tragedije: Hejli Biber poslala emotivnu poruku podrške nastradaloj direktorki i ranjenom reditelju

0

Manekenka je podelila emotivnu i tužnu poruku kojom je pokazala empatiju prema porodici nastradale i ranjenog Džoela Souza

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon tragedije kada je glumac Alek Boldvin na snimanju filma Rust usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džoel Souza, oglasile su se mnoge poznate ličnosti i iskazale saučešće i svoje žaljenje zbog ovakve

nesrećne situacije. 

 

 

Među javnim ličnostima koje je pogodila ove vest bila je i manekenka i supruga Džastina Bibera, Hejli kojoj se zbog svega "slomilo srce":

 

 

— Šaljem svoju ljubav porodici Haline Hačins. Ovo je zaista nezamisliva i poražavajuća tragedija. Moje misli su takođe i sa Džoelom Souzom dok se oporavlja. Srce mi je slomljeno zbog svih - napisala je manekenka. 

 

Alek Boldvin
foto: Profimedia

 

Podsetimo da je do tragedije došlo na ranču "Bonansa Krik", u blizini Santa Fea. Nakon tragedije Hačinsova je prevezena helihopterom u u bolnicu Univerziteta u Novom Meksiku gde joj je konstantovana smrt, dok je reditelj Souz prevezen u regionalni Medicinskom centru "Kristus St. Vinsen".

 

Halina Hačins
foto: Instagram

 

— Glavni glumac je slučajno ispalio jedan pravi metak, koji je pogodio direktorku fotografije Halinu Hačins i režisera Džoela Suzu - navodi se u dopisu lokalne podružnice Međunarodnog saveza pozorišnih i scenskih radnika (IATSE), što su preneli Variety i Indenpendent.

 

Povodom ovog tragičnog događaja oglasio se i Halinin suprug rečima:

 

— Pričao sam sa Alekom Boldvinom i on mi daje veliku podršku.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker