da li se sećate?

Zavoleli ste je kao zavodnicu u filmu PROMENI ME: Ivana Popović je danas majka TROJE dece i izgleda prefinjeno (FOTO)

0

Glumica je nedavno sa suprugom Vukašinom dobila blizance, a starija ćerka Sofija oduševljeno je dočekala brata i sestru.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Harizmatična glumica Ivana Popović Ilijin publici je postala prepoznatljiva nakon filmskog ostvarenja "Promeni me" u kojem je zavela Milutina Mimu Karadžića tada mnogo starijeg muškarca koji je zapao u krizu srednjih godina, a kasnije i serijama "Ranjeni orao" i "Ljubav i mržnja".

 

Nežna brineta diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, a kolege su ju joj bile Petar Benčina, Milena Predić, Žarko Stepanov, Sanja Popović, Danijela Štajnfeld.

 

Darovitost je pokazala i na daskama pozorišta na Terazijama u kojem je stalni član, a od protekle godine stekla je status prvakinje.

 

Na malim ekranima je nismo videli duži vremenski period, a za to je zaslužno majčinstvo. Popovićeva je sa izabranikom Vukašinom Ilijinom dobila troje dece, ćerkicu Sofiju i blizance Isidoru i Mihajla.

 

Glumica je veoma posvećena porodičnom načinu života ali kvalitetne uloge ne odbija, te smo imali prilike da je vidimo u serijama "Slatke muke" i "Nek ide život", čime je dokazala da uspešno balansira između karijere i roditeljstva.

 

 

makonda-tracker