prve fotografije ćerke sofije

Ivana Popović Iljin: Suprug i ja ponovo funkcionišemo kao par (FOTO)

0
Dok savladava majčinske obaveze, zvezda predstave Zona Zamfirova Ivana Popović Ilijin otkriva u kojoj meri je rođenje deteta uticalo na nju, koliko je vremena prošlo nakon što je posle dolaska prinove mogla da se posveti sebi i od čega strahuje prilikom odgajanja svoje naslednice
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Posle kratkog odmora na Zlatiboru koji je provela sa svojim suprugom Vukašinom (32) i ćerkom Sofijom (1,5), glumica Ivana Popović Ilijin (33) vratila se svom poslu i ulogama koje već godinama igra u matičnom Pozorištu na Terazijama. S obzirom na to da su danima pre toga sve troje zbog gripa bili u kući, izlet na planinu došao je kao pravo osveženje.

 

- Uplatili smo all inclusive aranžman i malo izašli iz svakodnevne rutine. Sofiji je ovo prvo zimovanje i susretanje sa snegom, pa nam je sve to bilo izuzetno zanimljivo. Insistirala je da je vučemo na sankama, jednostavno je procvetala – kaže umetnica koja je iz sveta glume bila dugo odsutna zbog trudnoće. Iako je neizmerno uživala u ulozi majke, Ivana priznaje da joj je pozorišna scena nedostajala.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker