Glumica Ivana Popović kao preistorijska tinejdžerka

0
Poznata pozorišna i televizijska glumica, Ivana Popović, pozajmiće glas članu preistorijske porodice, čije ćemo avanture gledati u novom Drimvorksovom filmu Kruds u martu 2013. godine.
Ivana Popović
Ivana Popović

Mlada beogradska glumica, koju znamo iz serija Ranjeni orao, Sva ta ravnica, Ljubav i mržnja, ostvarila je značajne uloge i u pozorištu. Osim uloge Sendi u Briljantinu i Ule u Producentima, od ove jeseni Ivana igra glavnu ulogu i u mjuziklu Zona Zamfirova u Pozorištu na Terazijama.

U komičnoj 3D sagi o porodici pećinskih ljudi Kruds, Ivana će pozajmiti glas neustrašivoj tinejdžerki Ip, koja želi da se otisne dalje od granica poznatog sveta. Ostatak glumačke ekipe koja učestvuje u sinhronizaciji čine dobro poznata imena domaće scene: Graga, tvrdoglavu glavu porodice, koji misli da sve što je nepoznato, treba izbegavati igra Dragan Vujić; Babi Greni sa neobičnim smislom za humor i još neobičnijim sposobnostima za preživljavanje glas daje Đurđija Cvijetić, a majku i mlađeg brata u ovoj neobičnoj porodici igraju Vesna Paštrović i Stevan Pijale.

Ova duhovita i zabavna priča smeštena je u fiktivnu preistorijsku eru. Život porodice Kruds je spokojan do trenutka kada kontinenti počnu da se pomeraju, a njihov svet da se menja na najčudnije načine. Zbog toga oni moraju da krenu na uzbudljivo, ali i zastrašujuće putovanje.

Pogledajte sinhronizovani trejler sa odabranim glumcima:


 

makonda-tracker