Ekskluzivno: Mirka Vasiljević i Vujadin Savić proslavili rođenje sina Andreja

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

nikolina

27-12-2011 16:30h
Prelepi su,mladi,perspektivni,imaju detence ma sve pohvaleee,bravo

D

27-12-2011 20:02h
U pravu ste fanovi, ona jeste najseksepilnija, najlepsa a i najpametnija glumica. Vrlo je elokventna i zrela osoba bila i pre nekolko godina.

milena

27-12-2011 13:46h
novinarima je bio zabranjen ulaz pa su mladu decu uslikali dok su sedeli u restoranu a kasnije su presli u klub...

Marija

27-12-2011 11:29h
Ne znam uocavaju li drugi ili samo ja da se naslov clanka nikako ne podudara sa slikom koja stoji ispod...slavljenje rodjenja sina a tatica kuca poruke na mobilni u cosku par kilometara od mame...smijesno, mogli su se bar za potrebe slikanja pribliziti...uopste ne sjede za istim stolom

SERBIAN CROATIAN AND BOSNIAN FANS

27-12-2011 12:40h
NAJLJEPSA I NAJSESKIPILNIJA GLUMICA BALKANA!

bg

28-12-2011 07:59h
bas izgledaju kao> tu smo zajedno a daleko jedno od drugog. mislim da ovaj tip ne zasluzuje ovakvu zenu, a da za sebe misli da je izmislio svet

Mira

28-12-2011 20:12h
Mirka jeste veoma lepa, ali ne razumem zašto se ovako oblači i šminka?! Izgleda kao četrdesetogodišnja žena nekog skorojevića! Nego, šta je ovde pisac hteo da kaže: "Zvezda serije Miris kiše na Balkanu blistala je u originalnoj odevnoj kreaciji koju je sama osmislila, uz pomoć mame i tetke..."
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: