odgovorna je

Godinu dana nakon preležanog virusa odlučila je da se VAKCINIŠE protiv KOVIDA: Kaja Ostojić podelila video iz Brisela

0

Pevačica se odlučila na ovaj korak kako bi zaštitla sebe i svoje bližnje, a poruka koju je poslala je veoma bitna.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Katarina Kaja Ostojić jesenje dane provodi u Belgiji gde je odlučila i da obavi vakcinaciju nakon godinu dana od preležanog virusa korona. 

 

U prostorije javnog zdravlja u Briselu pojavila se vidno raspoložena, a bila je orna i da sa publikom podeli kako izgleda sam proces koji traje nekoliko minuta. 

 

"E, pa, dragi moji, od prevelike želje za slobodom i normalnim kretanjem, odlučila sam da se vakcinišem, i obavih to proteklog vikenda u Briselu. Virus sam imala pre godinu dana i to veoma blag oblik, ali da ne pričam i ja sad ovde o kolektivnoj odgovornosti, jer ste to već sugurno sto puta čuli i naučili. Da ne zaboravim da apelujem da se "bocnete" i vi, pa da živimo ko ljudi." - poručila je pevačica pored duhovitog videa koji je nasmejao pratioce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Ostojićeva je bila i veoma moderno odevena za ovu priliku, te je pored crnih pantalona i dubokih, kožnih čizama odabrala belu majicu i ogrlice koje su dale efektan utisak celokupnom stajlingu.

 

Podsetimo, pevačica već dve godine uživa u romansi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, a kada nije u Beogadu dane provodi u Parizu.

 

 

 

 

 

makonda-tracker