Savesna žena

U poodmakloj trudnoći se odlučila za društveno odgovoran potez: Marijana Mićić se VAKCINISALA i poslala snažnu poruku

0

Na društvenim mrežama ohrabrila je najpre trudnice koje joj pišu i traže savete - da se vakcinišu, zato što je i ona poslušala svog lekara i donela značajnu odluku

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka i glumica Marijana Mićić na svom Instagram profilu objavila je fotografiju kako se vakcinisala protiv korona virusa, te je tako fotografijom i porukom podrške ohrabrila sve da urade isto. 

 

Marijana Mićić
foto: Instagram

 

Ako na bilo koji način mogu da ohrabrim, podstaknem i podržim najpre trudnice koje mi ovih dana pišu, a zatim i sve koji vode borbu sa samim sobom, objavljujem ovaj post. Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive. Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila - napisala je Marijana.

 

 

Na kraju moja odluka je da slušam svog lekara i da se vakcinišem u trudnoći, što sam i uradila pre nekoliko dana. Uf. Nije bilo lako, kao što se vidi i na slici, preko očiju nemam masku, a iskreno nisam se ni očešljala kada sam krenula - nadovezala se ona.

 

 

 

makonda-tracker