od glave do pete U CRNOM

Neobično, TRENDI, hipnotišuće! Nataša Bekvalac stilom za VAKCINACIJU pokazala zašto je zovu NOVOSADSKA BARBIKA

4

Jedna od najpopularnijih srpskih pevačica primila je danas treću dozu vakcine protiv kovida, a ona je ponovo bila stilizovana za desetku

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac danas je na Beogradskom sajmu primila "buster dozu" vakcine protiv kovida, odnosno treću dozu, čiji je cilj da se dodatno ojača imunitet na virus korona pred jesen.


"Novosadska Barbika", koja je poznata po tome što uvek nosi naizgled jednostavne odevne varijante koje ipak odišu originalnošću i ukrašene su neobičnim detaljima, i ovog puta je izgledala očaravajuće.

 

Bekvalčeva se pojavila u crnoj košulji dugačkih i širokih rukava koji su iznad laktova vezani crnim trakama, zbog čega je napravljen puf efekat u gornjem delu. Dok je košulja zakopčana oko vrata, pevačica je u prvi plan istakla noge, i to uz pomoć duboke mini-suknje, takođe crne boje, koju krasi rajsferšlus, a tu su i crne sandale s kašićima i visokim potpeticama.

 

Lepa Nata odlučila je da podigne kosu u visoku punđu i da ponese oversized naočare za sunce i crnu torbicu kockastog oblika. Iako je skoro sve vreme nosila zaštitnu masku bilo je jasno da se pevačica sve vreme osmehuje, a upravo je tako ― optimistično i uz osmeh ― ona pozvala ljude da se vakcinišu.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Žao mi je što broj zaraženih raste, a broj vakcinisanih stoji ― rekla je Nataša i istakla da je vakcinacija nije bolela, kao ni u slučaju prethodne dve doze.

 

Ona je primila treću dozu Fajzerove vakcine i dodala da nije imala nuspojave.

 

 

makonda-tracker