otvoreno

UPOZNAĆE ANU S NOVOM DEVOJKOM: Rasta progovorio o svom ljubavnom životu

1

Reper Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, po izlasku iz pritvora pokušava da nadoknadi propušteno u životu

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Vest o ljubavi jedne od najpoženijih Srpkinja Ane Nikolić i repera Raste bila je veliko iznenađenje za domaću javnost, a vest o njihovom razvodu još veće.
Ipak, par koji zajedno ima ćerku Taru odlično funkcioniše i nakon što su stavili tačku na svoj brak.


Meni je prva asocijacija na Anu naša ćerka Tara. Hvala bogu da imamo takav dar od boga. To nikada neće moći da pokvari naše međusobne odnose i uvek će ih održavati. Anina najveća vrlina je neko ko je iskren do besvesti, što nije dobro, tako da bih to naveo kao i manu. Nikada mi nismo bili u svađi, da bismo se mirili. Detinjast u nekim slučajevima jesam, jer tako živim i to je moj način života. Možda budem i radio pesme za Anu, zašto da ne? — istakao je Rasta.

 

 

On je objasnio da ćerka i on uživaju da budu zajedno, kao i da je Tari nedostajao dok je bio iza rešetaka i često požurivala baku i deku da se vrate kući jer "možda će tata da dođe". Reper je, inače, nakon nekoliko meseci u pritovoru osuđen na 12 meseci kućnog pritvora.


Volela je da bude u mom prostoru gde živim. Bilo je par situacija kada je sa bakom i dekom odlazila negde i uvek ih je pitala "hajde da se vratimo kući, možda će tata da dođe". Kada sam došao u dom, ne mogu da opišem koja je to bila radost i euforija. Koliko je to iz tog malog bića bila velika količina ljubavi. U sekundi mi je popravila raspoloženje. Uvek sam bio blaži roditelj, ne znači da je to uvek dobro. Prosto ja sam otac i ona je meni ćerka, slab sam na nju. Kao ženskom detetu joj ne bih preporučio da se bavi ovim poslom, ali ću uvek biti tu za nju — rekao je reper.

 

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić


Rasta je istakao da bi rado upoznao novu devojku sa Anom Nikolić.


Ja sam zaljubljen, imam ćerku koja mi najviše na svetu znači. Pogotovo kao neko ko je sveže izašao iz pritvora i kao neko ko ima osećaj da nadoknadi svu tu ljubav. Shvatio sam koliko je ta ljubav i bezuslovna da u životu radim dobre stvari. Kada je u pitanju ljubavni život, trenutno je status kvo. Više sam se posvetio sebi i poslu. Smeo bih Anu da upoznam sa svojom novom devojkom, što da ne, u budućnosti — iskren je Rasta.

 


 

makonda-tracker