vreme je stalo

Fotografije ZAVODLJIVIJE čak i od scena u NISKIM STRASTIMA: Šeron Stoun oduševila izdanjem u sedmoj deceniji (FOTO)

0

Glumica je s godinama sve izazovnija, samouverenija i privlačnija, a to mogu dokazati i novi profesionalni angažmani koje bez pitanja prihvata.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svetska glumačka diva ledene lepote - Šeron Stoun zaledila je poglede mnogobrojne publike novom fotografijama koje su nastale ovog oktobra u sklopu jednog prestižnog hotela u Francuskoj (Eden Roc).

 

Ona je imala zadatak da za potrebe editorijala bude što zavodljivija, senzualnija i dopadljivija, a u tome joj je pomogla veoma izazovna crna haljina koja je naglašavala atibute i asocirala na kreaciju dostojnu tropske plaže. 

 

Stounova je svojim umećem ispred objektiva još jednom dokazala zbog čega osvaja muškarce širom sveta, a ni u sedmoj deceniji nije dobila adekvatnu zamenu kada je reč o stavu i držanju. Ove fotografije po mišljenju publike mogu dostojno parirati scenama u kultnom ostvarenju "Niske strasti" gde je glumica pokazala sve svoje potencijale.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

Ovi momenti su za nekoliko minuta obišli planetu, a mnogi na prvi pogled nisu prepoznali glumicu s obzirom na to da je moć transformacije koju emituje nenadmašiva.

 

Podsetimo, Šeron je nedavno doživela porodičnu tragediju nakon što je njen trogodišnju nećak iznenada preminuo.

 

 

makonda-tracker