crveno je slutilo na radost

Aksesoar koji je VEČNO TRENDI: Ceca Ražnatović sa ŠANEL torbicom iz mašte zaljubljenica u modu

2

Kada hoćeš da izgledaš glamurozno u bilo kojoj prilici, Šanel je uvek dobar izbor, a to zna i Svetlana Ražnatović!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Svetlana Ražnatović ovih dana je posvećena snimanju takmičarskih emisija "Zvezde Granda", a za svaki dan, jasno, bira novu, upečatljivu kombinaciju! Mada Cecu ne viđamo često u monohoromatskim kombinacijama, ovog puta je istupila iz svojih modnih okvira i odabrala stajling kojim dominira jarkocrvena boja. 

 

 

Od odela, preko karmina, sve do salonki i tašnice, Ceca je bila obučena u jednu nijansu, i to baš onu koja sluti na radost, a uz ovakav autfit uklopila je zlatne detalje. Ipak, čini se da se aksesoar posebno ističe, a u pitanju je crvena torbica, prepoznatljivi model koji potpisuje Šanel.

 

Ko još ne voli Šanel? 

 

Najpopularniji model je svakako je pismo-tašna s lancem Chanel 2.55, mada je svaka ručna tačnica ovog brenda apsolutni klasik i aksesoar koji se fenomenalno uklapa uz haljine, kombinezone ili ženska odela. Bilo da je u pitanju crveni tepih ili street style kombinacija, nema sumnje da će se Šanel odlično uklopiti. I Ceca Ražnatović to dobro zna, pa se zato i opredelila za crveni model sa zlatnim detaljima, koji je odlično upotpunio njen stajling za poslednje javno pojavljivanje.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker