da li ste znali?

MALO POZNAT DETALJ: Znate li koja VODITELJKA je bila KUMA na prvom venčanju Nataše Bekvalac?

0

Malo ko zna da je Nataša na svom prvom venčanju za kumu odabrala poznatu voditeljku koja je pre desetak godina prošlo kroz najturbulentnije životno poglavlje

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj estradi definitivno je Nataša Bekvalac.

 

Dobro je poznato da Nata iza sebe ima tri braka, a prvi je sklopila, sada već davne, 2006. godine, i to s vaterpolistom Danilom Ikodinovićem.

 

Nataša je tada imala dvadeset pet godina, a venčanje je bilo prilično intimno i slavlje je održano u stanu. Ipak, možda niste znali koju poznati damu je Nataša odabrala za svoju kumu.

 

U pitanju je popularna voditeljka Nataša Ilić Jovanović, koja je, kao i Bekvalčeva, iz Novog Sada.

 

Nataša Ilić Jovanović
foto: Youtube Printscreen

Ovu lepu voditeljku gledali smo u zabavnim emisijama poput "Muzičke kutije", "Grand parade" i "Neka pesma kaže".

 

Nataša je 2010. godine prošla kroz težak životni period, kada joj je dijagnostikovan rak pljuvačne žlezde, nakon čega je operisana.

 

Kada sam opipala kuglicu ispod leve vilične kosti, u početku sam mislila da je to uvećana limfna žlezda prouzrokovana upalom grla. Međutim, kada je upala prošla, a bezbolna promena se uvećavala, shvatila sam da nešto nije u redu. Ultrazvučni nalaz potvrdio je promenu nalik tumoru, a bilo je sasvim prirodno i ljudski da osetim strah i neizvesnost. Prvi put u životu imala sam osećaj bespomoćnosti i kroz glavu mi je prolazilo pitanje zašto se baš to meni dešava? Kao i svaka žena koja brine o sebi, jednom godišnje obavezno sam odlazila na sistematski pregled, ali, uprkos tome, snašlo me je ono što nisam očekivala ― ispričala je tada Nataša.

 

 

Nataša je pobedila zloćudnu bolest, zasnovala porodicu i vratila se pred male ekrane lepša nego ikad...

 

 

 

makonda-tracker