Ciklama, ciklama, ciklama!

Nije samo podrška, već DEO LGBT populacije! Nataša kao KUMA PRAJDA očarala Beograd NAJKREATIVNIJIM STILOM otkad je znamo

4

Popularna pevačica više puta je prisustvovala Paradi ponosa u Beogradu, a danas joj je pripala čast da bude kuma Prajda. U skladu s time koliko joj je ova tema važna, Nataša je za današnji događaj pripremila jednu od svojih najzanimljivijih odevnih kombinacija otkad je poznajemo!

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Nataša Bekvalac je kuma ovogodišnje Parade ponosa u Beogradu, koja se održava pod sloganom "Ljubav je zakon", a ona je odmah na početku svog obraćanja istakla da s pripadnicima LGBT populacije danas ona nije kao podrška, već kao deo nje.


Velika mi je čast i ogromno zadovoljstvo što sam ovogodišnja kuma Prajda. Osim što mi je čast i zadovoljstvo, na meni je i velika odgovornost i trudiću se da budem dostojna ove predivne titule ― istakla je pop zvezda i dodala: ― I slobodno mogu da kažem da nisam ovde kao podrška LGBT+ populacije, već kao deo nje.

 

Nataša nije krila odlično raspoloženje, a pojavila se u odevnoj kombinaciji o kojoj će se bez sumnje dugo pričati i zbog koje će uzdisati i modni znalci i njeni obožavaoci.

 

Ona je okupljene pozdravila u najotkačenijoj i najinteresantnijoj mini-haljini koju je u životu ponela: reč je o modelu ciklama boje i tzv. strukturisanoj haljini čiji je gornji deo u obliku latica cveta. Ramena lepe Nate su gola, a tu su i dugački zvonasti rukavi, dok se u predelu struka nalazi vrlo efektan oversized ukras ― razume se, u obliku cveta.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Tako specifičan odevni komad traži i poseban aksesoar, a Bekvalčeva se opredelila za nakrivljen šešir vrlo širokog i ravnog u ružičastoj boji, koji pridržava ciklama traka. Pevačica je sve u potpunila pink cipelama, a poseban detalj svakog njenog izdanja je širok osmeh.

 

 

makonda-tracker