iskreno

"Nije poenta takmičenja da neko PLAČE NA SCENI": Ceca otkrila šta očekuje od žiriranja u Zvezdama Granda

0

Poznata pevačica ističe da se nije desio "zemljotres na estradi", kako su mediji izveštavali juče kad je javljeno da će zameniti svoju koleginicu Jelenu Karleušu u žiriju muzičkog takmičenja

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kako je juče saopšteno, u novoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Svetlana Ražnatović naći će se za stolom za kojim sedi žiri, dok Jelena Karleuša ubuduće neće biti deo ovog šoua.


Karleuša se ubrzo oglasila i otkrila da je još pre nekoliko meseci najavila svoje povlačenje zbog obaveza oko pripreme novog muzičkog albuma, a sada je progovorila i Ceca, koja je istakla da nije u pitanju nikakav "zemljotres", kako su pisali mediji.


Zemljotres se nije dogodio. Desila se sjajna ponuda i obostrana dobra volja da jedno muzičko takmičenje podignemo na još viši nivo i dodatno ispopularizujemo. Uz sve to da uz zajedničku snagu i iskustva formiramo nova lica na muzičkoj sceni. Izvesno vreme su trajali pregovori, a konkretizovali smo ih tek juče ― objasnila je pevačica.

 

Ceca
foto: Damir Dervišagić

Ražnatovićeva je za Blic dodala da će deo "Zvezda Granda" biti tri godine, a na pitanje hoće li biti stroga kaže:


Ne mogu da idem protiv svojih principa kojih se držim već godinama. To je da mišljenje o tome kako neko peva može da se kaže, a da to bude ipak kulturno i lepo sročeno, ali da nikoga ne posramite javno niti izložite ismejavanju. Reč je o mladim ljudima koji nemaju dovoljnog iskustva na sceni, ni pred kamerama, a posebno ne kada ispred njih sedi skoro deset ljudi koji trebaju da ih ocenjuju. Pri tome su skupili mnogo hrabrosti da se okušaju u nečemu i izbore za bolje sutra ― ističe Ceca.


Ona je istakla da nema nameru da bilo koga omalovažava, već da podstiče kandidate da budu sve bolji.


Nije poenta takmičenja da neko plače na sceni, da vičete na kandidate i da ih omalovažavate. Jedan takmičarski šou program kako ga mnogi nazivaju treba da utiče na kandidata da bude u svakom narednom krugu još bolji. A na kraju da pobedi onaj koji se najviše trudio ili ima najveći talenat. Trudiću se da svoje znanje i sve ono što sam naučila za preko trideset godina karijere implementiram u ovo takmičenje. Mislim da mi budem iskreni, ako pogledate bilo koji strani program te vrste, videćete da je tako ― naglasila je.

 

 

makonda-tracker